CAROL CITY PARC

BLOG

Bine ati venit pe blogul nostru

Vrei un apartament nou? CAROL CITY PARC este cea mai buna alegere!

CAROL CITY PARC este un proiect rezidenţial unic în peisajul imobiliar din Bucureşti. Prin poziţionarea în imediata vecinătate a parcului Carol, acesta îmbină perfect liniştea oferită de spaţiul verde cu avantajul de a locui în zona centrală a Bucureştiului.

Conceput de o echipă de arhitecţi cu o vastă experienţă în domeniu, ansamblul rezidenţial este de forma unul pătrat, aspect ce oferă locuitorilor o privelişte deosebită, indiferent de locaţia apartamentului ales. Structura de rezistenţă este formată din pereţi portanţi (diafragme) din beton armat monolit, iar pereţii interiori şi exteriori sunt din caramidă eficientă cu o performanţă termică superioară, îmbunătăţind în acelaşi timp mecanismul de rezistenţă la solicitări de tip seismic.

Finisaje premium

Finisajele exterioare sunt executate cu tencuială mecanizată pe bază pe ipsos (Knauf MP 75), iar termoizolaţia este din polistiren expandat cu grosime de 10 cm. Vopseaua aplicată este Baumit, foarte rezistentă la intemperii şi impermeabilă. Tâmplăria folosită în cadrul blocurilor din complexul rezidenţial Carol City Parc este de tip pentacamerală, Veka (Germania), cu feronerie Roto (Germania) şi geamuri low-e Saint Gobain, formate dintr-un ansamblu de 3 foi de sticlă (tripan).

La interior, compartimentarea este realizată cu cărămidă tip eficientă, iar pardoselile sunt placate cu granit şi gresie porţelanată. Instalaţiile electrice sunt din cupru, fiind distribuite cu până la 7kw pentru fiecare apartament pentru a face faţă oricărui tip de consumator casnic. Pentru deplasarea locuitorilor, ansamblul imobiliar dispune de 4 lifturi ultrasilenţioase Schindler.


Fiecare proprietar al unui apartament din complexul rezidenţial Carol City Parc, îşi va alege toate finisajele interioare dorite

Fiecare proprietar al unui apartament din complexul rezidenţial Carol City Parc, îşi va alege toate finisajele interioare dorite, acestea fiind incluse în preţul apartamentului. Astfel, vor fi puse la dispoziţie o gamă largă de modele şi culori pentru gresie, faianţă şi parchet. Tâmplăria interioară a fiecărui apartament nou este formată din uşi exterioare antiefracţie cu închidere în 5 puncte, uşile interioare fiind furnizate de producătorul Classen (Polonia).

Grupurile sanitare sunt prevăzute cu instalaţii de tip Pex, cu două distribuitoare pentru fiecare apartament. Bateriile şi robineţii sunt produşi de Grohe (Germania), iar obiectele sanitare de VitrA (Germania) şi Roca (Spania). Centrala termică este producţie Immergas (Italia) cu o putere termică de 24 kW.

Complexul imobiliar se compune din garsoniere, apartamente cu 2 camere şi apartamente cu 3 camere, cu suprafeţe generoase şi întocmai cu nevoile locative ale proprietarilor. Puteţi consulta pe site-ul nostru, la rubrica „Planuri apartamente”, schiţele garsonierelor şi apartamentelor în funcţie de amplasamentul acestora. Preţul unui apartament nou în complexul rezidenţial Carol City Parc Bucureşti porneşte de la 1.250 EURO + TVA metrul pătrat, fiind total justificat de poziţionarea imobilului, de calitatea superioară de execuţie a construcţiei, precum şi de standardul ridicat al dotărilor existente în cadrul garsonierelor şi apartamentelor.

Şi dacă toate detaliile precizate mai sus nu v-au convins, vă invităm să ne faceţi o vizită pe strada Frigului, nr. 18, sector 4, Bucuresti, după o programare prealabilă la unul din numerele de telefon 0722.344.601 sau 0722.344.602, pentru a vă convinge de calitatea şi confortul apartamentelor din cadrul complexului Carol City Parc. Suntem siguri că aici veţi găsi spaţiul de care aveţi nevoie pentru un cămin liniştit şi confortabil de care să vă bucuraţi împreună cu familia şi prietenii.